Skip to content

Tasapainon tarina

kuva1

Pitkäaikainen haaveeni omista fysioterapiatoimitiloista alkoi toteutua pikku hiljaa kun aloitimme rakentamaan perheellemme kotia Rautaniemeen vuonna 2013. Toimitilat kodin yhteyteen Luoderannankadulle avasin syksyllä 2016.

Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen 2006 ryhdyin pian työskentelemään ammatinharjoittajana, joten yrittäminen on minulle tuttua. Vuoteen 2016 toiminimeni oli Fysioterapeutti Annakaisa Kolehmainen. Avatessani omat toimitilat halusin myös päivittää yrityksen nimen. Fysioterapia Tasapaino -nimi tuntui heti omalta ja toisaalta palvelua hyvin kuvaavalta. Tasapaino viittaa selkeästi fysioterapiaan ja fyysisyyteen. Toisaalta, ajattelen ihmistä kokonaisuutena, jossa yhdistyy sekä psyykkinen ja fyysinen puoli ja ne vaikuttavat vahvasti toinen toisiinsa, koko ajan. Tarkoituksenani onkin tulevaisuudessa lisätä palveluihini myös hieman lempeämpiä hoitomuotoja joissa keskitytään kehon rentouteen ja sitä kautta vaikutetaan myös mieleen.

Fysioterapeuttina koen, että luottamus ja välitön ja avoin vuorovaikutussuhde on hyvän hoidon toteutumisen perusta. Työskentelytapaani kuuluu kannustaa asiakasta itse osallistumaan aktiivisesti kuntoukseen. Kun sekä hoidettava että hoitaja ovat sitoutuneita hoitoon, tuloksia saadaan nopeammin ja ne ovat pysyvämpiä.

Tervetuloa Tasapainoon!